falk header4

Støt vores sponsorer, de støtter os...

Historien om mc-falkene

Skrevet af Gerhardt. Udgivet i Historie

 

HISTORIEN OM MC- FALKENE

 

Historien om Paul M. Hinrich og hans Falcons
Paul M. Hinrich ’herefter kaldet Polle’ har travlt med at svine Mc-Falkene til, hans hjemme side flyder foruden stave fejl i tusindvis, med masse vis af løgne historier.
Vi vil her belyse den sande historie, om Polle, retssagen, og ikke mindst om klubben.

Det starter i 2005 med at Polles søn gerne ville køre MC i en klub, da det er sjovere at køre i flok, i stedet for at danne en ny klub, beslutter han sig for at spørge sin far ’Polle’ om han må genoplive dan gamle Haderslev MC klub ’Mc Falkene’ Denne var på standby og havde ikke været aktiv i over 10 år, det krævede ikke meget overtalelse til at få lov til at starte projektet op, og kort tid efter var der genåbnings generalforsamling, og Polle var stolt over at det var hans søn der skulle videre føre arven.
På en af vores første fælles ture, ’en bustur’ til stumpe marked i Herning, sad Bamse der var klubbens ’nye’ næstformand sammen med Polle, der ivrigt fortalte historier om klubben og var glad for at der Igen var gang i den, Bamse spurgte om han ikke havde tænkt på at køre med igen, men Polle mente at nu var det ungdommens tur, han ville naturligvis gerne besøge klubben, og deltage i div. Arrangementer, men derud over var hans klubtider forbi, men han var Stolt over at hans søn nu var formand, og glad for at jeg var næstformand.
Tiden gik og konfigurationen i bestyrelsen ændrede sig, og den siddende bestyrelse valgte at udnævne Polle som æresmedlem som tak for at vi måtte videreføre klubben, han var meget rørt og taknemmelig over det, og som æresmedlem kunne han deltage til stort set alt hvad klubben fortog sig, han havde dog ikke stemmeret eller indflydelse på klubbens forretningsgang.
Efter en tid i vores klubhus på landet, valgte vi at flytte ind til byen, vi fik et nyt klubhus i et gammelt fabrikskompleks, og alt var fryd og gammen, men så gik det pludseligt grueligt galt, vi stod og skulle afholde et træf, og til dette træf havde Polle og han kone skaffet et antal sponsor gaver der skulle bruges til et tombola,
Aftalen var ’som året før’ at sponsorgaverne skulle afleveres til bestyrelsen dagen før og at 2-3 piger skulle forestå tombola forretningen under træffet, da vores kasser bedte om gaverne ville Polle ikke udlevere dem, og mente han selv ville stå for dette tombola, men da alle roller for træffet var uddelegeret kunne han naturligvis ikke det, Polle gik bogstaveligt amok og forlod klubben, han ville ikke have noget med os at gøre mere, Polle havde åbenbart planlagt at lave et ’kup forsøg’ i længere tid, og da han jo ikke havde stemmeret kunne han jo ikke komme i bestyrelsen og kæmpe sagen denne vej.
Her kommer Polles naturtalent frem, han får overbevist et håndfuld medlemmer om at det er ham der har ret, og at klubben tilhører ham, og de møder op i klubben og laver en masse ballade og truer bestyrelsen til at trække sig, men bestyrelsen lader sig ikke gyse af denne barnlige opførsel, og fremlægger facts om at en kommunal registreret klub ikke tilhører en person, og når man er sur bare kan gå derfra og beholde alle rettigheder, klubben var tidligere blevet Patent & varemærke beskyttet, da et ekskluderet medlem havde truet med at misbruge Falke navnet & logo.
Dette vidste Polle dog ikke, det havde ikke været en hemmelighed, dog var det ikke noget man talte meget om, og efter at Polle havde forladt klubben, prøvede han at lade mærket beskytte, men det var jo klubbens ejendom så han kunne intet stille op.
Kort tid efter startede Polle sin egne klub, dem han fik til at forlade klubben tog han ind som medlemmer, og han kopierede simpelthen bare Vores mærke og navn derefter begyndte han at sprede røgter og løgne historier om os (De rigtige Falke), for at knække vores moral.
Foruden dem der var med til at genstarte klubben i 2005, er der flere af vores medlemmer der har været med siden klubben startede i 60’erne, Polle tog ud til vores sponsorer og ’stjal’ de sponser penge vi skulle have haft, og da han jo brugte vores rygmærke og logo, opdagede de ikke fupnummeret før det var for sent, og så blev det os for meget, vi tog kontakt til en advokat og kørte nu en retssag mod Polle og hans klub af kopier.
Ved retten kom Polle med hans forklaring, klubben havde aldrig været lukket, og vi havde lånt hans klublogo, og han rullede frem med flere vidner som han havde aftalt udtalelse med, både fra gammel tid og fra de medlemmer han tog med da han forlod klubben, jeg har efterfølgende fået fortalt at Polle regulært havde instrueret dem i hvad de skulle sige.
Rettens konklusion og dommen, Et rygmærke er et kunstværk, hvis dette bruges som varemærke, loge eller lignende mister dette sin status, mærket kan derefter bruges eller registres frit eller til der følger en registrering af dette. Da Polle forlod klubben havde han ingen rettigheder til hverken navn eller logo, og han må ikke fremadrettet bruge navnet eller bære mærket.
Navnet og logoet tilhører de originale Mc-Falkene (OS). Og må kun benyttes af klubmedlemmer jfr. Klub loven.
Polle har efterfølgende startet en ny klub, denne kalder han Falcons, navnet er i god Polle stil tyvstållet fra en anden jysk klub, og logoet kopieret fra internettet, ’man undrer sig ikke’ og så skriver han at klubben er fra 1968, men han stiftede den i 2010, ??? men ok tal har aldrig været hans stærke side.
Dette var så historien om Polle og hans historier, vi er naturligvis altid klar på en samtale om emnet, hvis man ønsker det uddybet.
Hilsen Formanden (Bamse)…..

BILLEDER FRA HISTORIEN FINDES I FOTOALBUMS

Og hver aften, når de forskellige motorcyklister kørte hjem fra deres piger, gjorde de så holdt, på torvet i Haderslev, og sammen, ordnede de hele verdens problemer på en gang. Og dette med at køre på motorcykler, var jo hele vores liv den gang, sammen med et godt kammeratskab, med tanken om, en for alle og alle for en.
Det gælder vel stadigvæk  !!! bare andre holdepladser